If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сребриста 156 комби 2.4 СА9553СХ с надпис лисан сервиз на номера. Ако е колега да се обади да се запознаем. Колата я видях в неделя в Сливен, тази вечер също, подвизава в кв. Стоян Заимов.
Alfa 156, 2.0 TS
VW Vento 1.8- Бившата
Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!
Бургаска 156 черна печка с номер А 91- 92 или нещо подобно. Така изпреварваше на изхода за Созопол, че да се благодари, че не нодя с оръжие на море. Балдъзата едвам я убедих да не се обажда в централата на НАТО, защото това не е СУ- 31, а Алфа.
За протокола- бях с Фиата.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Бургаска 156 черна печка с номер А 91- 92 или нещо подобно. Така изпреварваше на изхода за Созопол, че да се благодари, че не нодя с оръжие на море. Балдъзата едвам я убедих да не се обажда в централата на НАТО, защото това не е СУ- 31, а Алфа.
.....не си уцелил мен по пътя София-Благоевград-София,има ми режеш главата до кръста.
Те печките не върят толкоз, пък и натовци кат видят СУ си перат гащите след туй.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Вчера около 15:00 покарах ме с една червена 159-ка (на номерата беше с табелки на екстрим, ако не се лъжа) от бул. Т. Александров през бул. К. Величков и бул. И. Гешов до бул. България. Много ми харесаха дневните светлини, които е монтирал колегата.
Comment